2013stationstsationloopDe 10 Engelse Mijlen tussen het station van Ommen en het station Dafsen kende gisteravond met 1123 deelnemers, waaronder zes Artemissers, een uitstekende bezetting. Namens Artemis stonden Martin Stevens (Zwolle), Marjan Veenstra (Warffum), Marianne Waterman (Sauwerd), Willy de Vries, Anja Wiersum en Ineke Rutgers uit Winsum aan de start. Persoonlijke records waren er voor Marjan Veenstra en Marianne Waterman. Zij verbeterden hun oude besttijd op de 16.1 kilometer met 9.07 minuten respectievelijk 35 seconden. Gefeliciteerd! Zie de uitslagenpagina. Het verslag van Marianne Waterman staat bij Lees meer.....

.Verslag Station tot Station loop.

 

Afgelopen woensdag hebben Marjan Veenstra, Willy de Vries, Ineke Rutgers, Anja Wiersum en Marianne Waterman weer meegedaan aan de stationsloop. Na eerst een dagje winkelen in Ommen en uit eten te zijn geweest, zijn we op de trein gestapt in Dalfsen. In deze overvolle trein zijn we naar Ommen gereden. Hier was de start voor de Stationsloop.

Dit is een loop van 16,1 km van het station Ommen naar het station Dalfsen. Gelukkig was het na 2 uur regen inmiddels droog geworden. We waren in goed gezelschap want Erben Wennemars deed ook mee; hij woont in Dalfsen.

Het is een prachtige en zeer goed georganiseerde loop door het Vechtdal. We komen langs een kasteel, lopen door een molen en worden enthousiaste door veel mensen aangemoedigd. omdat het 's middag geregend had waren sommige stukken moeilijk en glibberig beloopbaar. Maar omdat we liepen op de muziek van een doedelzakspeler en een shanty koor was het prima te doen. Ook de ontvangst in Dalfsen was erg enthousiast. Vermoeid maar voldaan waren we om 23.30 uur weer in Winsum, waar we gelijk de afspraak hebben gemaakt om volgend jaar weer te gaan!

Sponsoren

Foto's

  • Bekijk alle foto's

    Geen feed gevonden

    Facebook