De Loopgroep Kameleon onder aanvoering van onder andere Magriet Taselaar, Jan Vos, Eppie Werkman en Tineke Hemmes organiseerde onder ideale weersomstandigeheden traditiegetrouw op Oudejaarsdag een drietal duurlopen van 21.1, 14 en 8 kilometer en twee wandeltochten van 13 en 8 kilometer. Als uitvalbasis dienden de kantine en de kleedaccommodatie van de vv Noordpool. De organisatie kon ruim honderd deelnemers verwelkomen. Huisfotograaf Herman Hemmes zette de vijf groepen voor het vertrek op de foto.

Artemis was met dertien leden goed vertegenwoordigd. Jan Vos was de voorloper van de snelle groep op de halve marathon. In zijn kielzog volgden Simone Binnema, Hilda Broekhuizen, Aleida Groothoff, Gonny Houtman, Koos Durenkamp, Erwin Vos, Laurens Stiekema, John Walker, Marnix van den Brink en Han Korhorn. Ook oud-Artemislid Oscar de Jong maakte deel uit van deze groep. Anna de Munck en Greetje Terpstra voegden zich bij de groep van de 14 kilometer duurloop. 

Een weer uitstekend georganiseerd evenement met prachtige routes rond Uithuizen-Oldenzijl-Eppenhuizen-Zandeweer-Doodstil. Na afloop werden de deelnemers beloond met een heerlijke kop snert of groentensoep, smaakvol bereid door de vrijwilligers van de voetbalvereniging.