Het inmiddels 15e trainingsweekend op het prachtige waddeneiland Schiermonnikoog staat gepland voor zaterdag/zondag 15/16 januari 2022.

Oud-trainer en -lid Harmjan Postmus staat weer garant voor een prima organisatie. De vaste deelnemers kennen inmiddels het gastvrije Hotel Café Restaurant Duinzicht: https://www.hotelduinzicht.nl ,de trainingen, de duurlopen, de puzzeltocht, de fietstochten, de wandelingen, het shoppen en niet te vergeten de bezoekjes aan Hotel Van der Werff en de Tox bar. Activiteiten waaraan vele Artemissers op basis van vrijheid blijheid al veertien jaar meedoen.

De prijs per deelnemer bedraagt  ongeveer € 75,00 (wijzigingen voorbehouden). Hieronder vallen een overnachting in hotel Duinzicht, een kop koffie met gebak bij aankomst op zaterdag, het diner op zaterdagavond, een uitgebreid ontbijt op zondagmorgen en de pastamaaltijd op zondagmiddag. Alle overige kosten zoals die van het vervoer van en naar Lauwersoog, de boot- en buskosten naar, van en op Schiermonnikoog, de consumpties bij het diner en de pastamaaltijd, het parkeertarief op Lauwersoog en alle overige uitgaven zijn voor eigen rekening. Honden zijn in het hotel ook welkom. Hiervoor moet € 9,50 (wijzigingen voorbehouden) per hond per nacht worden betaald.

De boot vertrekt op zaterdag om 09.30 uur vanaf Lauwersoog. Op zondag kan op Schiermonnikoog naar keuze de boot van 16.30 uur of 19.30 uur worden genomen (wijzigingen voorbehouden).

Er is plaats voor circa 35 deelnemers (leden en gasten). De ervaring leert dat de belangstelling elk jaar groot is. Meld je daarom snel maar vóór maandag 8 november aan bij Harmjan Postmus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het aantal aanmeldingen via de app Schier bedraagt inmiddels 18.