regio kwartet molensWas het eerste onderdeel van het Artemis Regio Kwartet met als thema het vastleggen van een viertal kerken In Onderdendam, Baflo, Tinallinge en Saaxumhuizen al een succes, het tweede thema molens maakte de leden nog enthousiaster.

De opdracht luidde om de vier molens in Winsum, Klein Wetsinge, Garnwerd en Onderdendam in beeld te brengen. Maar liefst 17 leden plaatsten uiterlijk gisteren hun selfies in de beide appgroepen. De enthousiaste reacties in de apps gaven wel aan dat het kwartet in deze coronatijd in een grote behoefte voorziet.

Inmiddels is het derde thema bekend. Gevraagd wordt een viertal bruggen te zoeken deze vast te leggen en uiterlijk zondag 11 april te reageren. En nogmaals het maakt niet uit of je dit nu hardlopend, wandelend en in een of meerdere keren doet. Haal plezier uit de opdracht, moedig elkaar aan en geniet van onze prachtige regio.

Je hebt een doel en blijft actief. Een leuke uitdaging in deze vervelende coronatijd! De fotocollage is van Elizabeth Hofman.  (klik eens op de foto)