De training bij Artemis gebeurt in verschillende groepen. Deze worden getraind door ervaren en KNAU gecertificeerde trainers. De groepen zijn ingedeeld op diverse niveaus.Op de maandagavond trainen de beginners en de recreanten. Op de woensdag trainen ook recreanten en de meer gevorderden en wedstrijdlopers.
In alle groepen staat plezier beleven aan en door het lopen voorop. Daarnaast is er volop aandacht voor de looptechniek, maar ook voeding en kleding worden zeker niet vergeten.

Op de maandag wordt er getraind van 19.30 tot 20.30 uur. Op de woensdag is de training van 19.15 tot 20.45 uur. Op beide dagen vertrekken de groepen vanaf het Geert Reinders Sportpark van de v.v. Winsum, Schilligeham 1A, 9951 TN Winsum. Daar is ook kleed- en douchegelegenheid. 

Door de verschillende niveaugroepen is het voor iedere loper mogelijk op eigen niveau bij Artemis mee te doen.

Belangstellende leden hebben de mogelijkheid zowel op de maandag- als op de woensdagavond te trainen. Starters echter kunnen alleen op de maandagavond op de training terecht.

Kom gerust eens langs om een indruk te krijgen van onze vereniging.
Bel voor meer informatie 06 43064035 (Elizabeth Hofman).

GASTVROUWEN

Klazien KorhornGea Meulema Wie voor het eerst wil meelopen zal zijn weg in de club moeten vinden. Daarvoor heeft Artemis twee leden uit haar midden gevraagd deze taak op zich te nemen. Bij deze stellen wij beide de gastvrouwen van Artemis voor.
Klazien Korhorn is gastvrouw voor de maandagavond groepen (foto links)
Gea Meulema is gastvrouw voor de woensdagavond groepen (foto rechts)
Via onze gastvrouwen maakt de nieuwe loper kennis met het reilen en zeilen binnen onze club.TRAININGSSCHEMA

De indeling van groepen en trainers ziet er als volgt uit. 

Tijd Groep Trainer
Maandag 19.30 uur


beginners/recreatief/gevorderden
 

Jaap Smith, tel. 06 34676994

Geert Jan Reinders, tel. 06 12953517 (invaller)

 

Woensdag 19.15 uur recreatief + gevorderden +         wedstrijdlopers

Ben Stellingwerf, tel. 06 43806127
Jaap Smith, tel. 06 34676994

 

NB: Als je niet op de training kunt komen meld je dan via de Volta-app af bij je trainer. In deze app vind je in voorkomende gevallen ook meer informatie over de trainingen,

Sponsoren