Wedstrijdagenda

Er kunnen wijzigingen in de wedstrijden zijn opgetreden,
controleer daarom altijd eerst de website van de wedstrijd.

Datum Locatie Wedstrijd Aanvang
2024-04-20 DOKKUM Bonifatiusloop 12:45
2024-04-20 SNEEK De Potten parkrun 09:00
2024-04-20 LEEUWARDEN Groene Ster parkrun 09:00
2024-04-20 NIEUWLEUSEN LIV Halve Marathon van Nieuwleusen 10:30
2024-04-20 GRONINGEN Stadspark parkrun 09:00
2024-04-20 DE BULT/STEENWIJK Woldbergtrail 10.00
2024-04-20 HOOGEVEEN Zuiderpark parkrun 09:00
2024-04-20 GRONINGEN Zwemloop Groningen (500/1000 meter zwemmen) 15:30

FlickrArtemis heeft, voor een hardloopvereniging, een zeer uitgebreid fotoarchief. Alle ons bekende foto's vanaf 2001 zijn vanaf heden door Aad van
der Drift en Geert Houtman op de site geplaatst. De teller staat op dit moment op 82.512.
We hebben de foto's bewust op de fotosite FLICKR gezet. Allereerst omdat dat straks mooi met de nieuwe website samenwerkt, maar ook het enorme aantal speelt een rol. Flickr stelt gebruikers in staat alles te plaatsen en mooi te rubriceren.
Voor lopers die wel eens voor het fototoestel van Herman Rinket of de vele andere fotografen hebben gelopen zijn er nog meer voordelen. Je kunt een favorieten-album maken met al je leukste foto's. Je kunt op de foto's commentaar geven. Met je mobiel kun je de foto's altijd en overal bekijken.
Daarvoor zijn speciale programma's (Apps) om dat te doen.
De link naar Flickr: http://www.flickr.com/photos/artemiswinsum/
Per jaar zijn de foto's in het fotoalbum (knop rechts boven) terug te vinden. Bij lees meer vind je meer informatie over Flickr.

Mis je foto's of heb je nog iets thuis liggen vanaf 1997, meldt het ons. Geert en Aad plaatsen deze dan alsnog.

Flickr
Je foto’s opslaan, zoeken, sorteren en delen? Met Flickr kan het allemaal. Met een Flickr-account kun je meerdere albums (sets) aanmaken, je foto’s voorzien van trefwoorden (tags) en ze beschikbaar stellen voor anderen. Ook bestaat de mogelijkheid om samen met anderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een feest of rondom een onderwerp, een album (group) te delen en de foto’s van commentaar te voorzien. Je kunt familie en vrienden toevoegen aan je ‘contacten’ waardoor je een netwerk creëert en/of foto’s alleen zichtbaar maakt voor een selecte groep. Flickr is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

Flickr biedt op haar site de Magical Feature Tour aan, waarin vrijwel alle functies van het online fotoalbum voorbij komen. Aan het einde van de tour vind je de mogelijkheid om een Flickr-account aan te maken.

Gebruik het zoekvakje op de homepage van Flickr om te zoeken naar foto’s. Zoek op een naam, onderwerp etc. Gebruik de verschillende categorieën van de zoekfunctie: Photo’s, Groups en People. En wat is bijvoorbeeld het verschil tussen ‘full text’ en ‘tags only’? Het menu ‘Explore’ biedt verschillende leuke mogelijkheden. Zo kun je met World Map zoeken naar foto’s die in een bepaalde plaats of land gemaakt zijn.

Zonder account kun je geen foto’s uploaden en soms geen commentaar geven. Wil je alle mogelijkheden zien van Flickr? Zelf een foto uploaden en taggen? Een set maken?

Open een Flickr-account
- ga naar Flickr, klik op ‘Create your account’ (dit is een Yahoo! ID omdat Flickr eigendom is van Yahoo);
- klik linksonder bij ‘Don’t have a Yahoo ID?’ op ‘sign up’;
- vul alles in en klik op ‘Create my account’;
- klik op de volgende pagina onder ‘Ready to experience Flickr’ op ‘continue’;
- log in met je Yahoo-password;
- in het volgende scherm van Flickr klik je op ‘create a new account’ en eindelijk is het zover:

Succes! 

Sponsoren

Foto's

  • Bekijk alle foto's

    Geen feed gevonden

    Facebook