2010-0405duurloopjemargriet.jpgDuurloopje op tweede paasdag van ongeveer 23 km te Wehe den Hoorn, dat leek ons wel leuk om te gaan doen.
Iedereen weet meestal wel hoe het gaat met feestdagen ( vooral hardlopers), de gehele dag zitten is toch echt niks voor ons!!
Dus togen een achttal lopers omstreeks half 11 naar Wehe.
En we waren “allround” vertegenwoordigd te weten:
Katharina Baar en Baukje Haan van de maandagavond groep, Jaqueline Kramer (met hond Storm), Eppie Werkman en Magriet Taselaar van de woensdagavond groep en Willy Stavenga en Dick de Weert van de groep uithuizen en Henk Peters van de a.v. Groningen Atletiek. Jaqueline had een prachtige route voor ons in gedachten: Wehe-den Hoorn, Grijssloot, Leens, Warfhuizen en zo weer richting Wehe. T’ was prachtig weer en ik was de enige optimist (in korte broek en t-shirt). Het commentaar was niet van de lucht: Zou je dat nu wel doen?? Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeels te koud, man zo warm is het nog niet hoor!! (maar ik liet me er niet van weerhouden, en uiteindelijk viel het best mee) Na 2 uur en 40 minuten arriveerden we weer op de W.H. Timmersmastraat alwaar de koffie en de zelfgemaakte bonbons ons lekker smaakten.
Voor herhaling vatbaar.

Magriet Taselaar-Vegter