Artemis start op maandag 19 april met een clinic hardlopen voor beginners. Het doel hiervan is om 2.5 of 5 km te lopen tijdens de 14e Artemisrun. Deze run wordt op zaterdag 12 juni a.s. in Winsum georganiseerd.
De clinic is bedoeld voor mensen die voor het eerst met hardlopen willen beginnen of juist dat kleine zetje nodig hebben om het weer op te pakken.
De clinic wordt gegeven door gediplomeerd KNAU trainster Anke Bijma. Zij zal aandacht besteden aan looptechniek, snelheid en uithoudingsvermogen.
De clinic duurt van maandag 19 april tot en met maandag 28 juni 2010 (niet op maandag 24 mei 2e Pinksterdag). Dus 7 trainingen voor de run en 3 trainingen na de run. Het is vanzelfsprekend mogelijk daarna lid te worden van de a.v. Artemis.
De trainingen beginnen om 19.30 uur en duren een uur. Het vertrek is vanaf de sporthal Ripperdahal, Hamrik 4, 9951 JH  Winsum. In de sporthal kan worden gedoucht.
De kosten voor de 10 trainingen bedragen totaal € 25,-- per persoon. Opgave en inlichtingen bij Anke Bijma, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 050-3061481.