2013clubdagHierbij nodigt de Activiteitencommissie alle Artemissers van harte uit voor de jaarlijkse Clubdag. We gaan dit jaar naar Schiermonnikoog. We laten ons met de Balgexpres, een grote kar, naar het uiterste puntje van het strand brengen, naar De Balg, waarna we terug hardlopen of wandelen.

Het is een unieke plek, die normaal gesproken onder water staat. Daarom gaan we er met laag water naar toe, zodat we over het stevige zand langs de vloedlijn terug kunnen lopen. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen we jullie naar de Artemissite, naar het verslag dat Aad van der Drift 3 augustus over de tocht maakte.
De route terug naar het dorp vanaf de Balg is 19,5 km, maar de kar stopt ook op 15 en 10 kilometer. Neem voor onderweg zelf wat te eten en te drinken mee, er is onderweg geen verzorging. Na afloop is er gelegenheid te douchen bij voetbalvereniging De Monnik.
Omdat we van het tij afhankelijk zijn moeten we met de 06.30 uur boot vanaf Lauwersoog. Voor het vervoer heen maken we met degene die zich opgeeft nog nadere afspraken (er gaat zo vroeg nog geen bus). Bij aankomst op Schier gaan we met de bus (fietsenverhuur op pier nog niet open) naar het dorp, waar we gelijk om 08:00 uur met de Balgexpres worden weggebracht.
Je kunt voor deze dag een introducee meenemen.

Kosten deelname:
Artemisleden: 15 euro pp
Niet-leden: 25 euro pp
Dit is inclusief kosten voor de boot, een ontbijt op de boot, retour busreis dorp en de reis naar De Balg. Wil je een fiets huren op Schier, dan is dat voor eigen rekening.

 

Vertrek boot: 06:30 uur vanaf Lauwersoog
Retour boot vanaf Schiermonnikoog: 16:30 of 19:30 uur. De vaartijd is circa 45 minuten.

Als je mee wilt geef je zo spoedig mogelijk op, maar uiterlijk voor 28 augustus. Dit kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld aub ook je telefoonnummer.